Uitvaartbloemist Rotterdam

Uitvaartbloemist Rotterdam

Bestelnummer: Unique 19

eenh

Ziet u bijgaand arrangement als een kistarrangement? Of ziet u het als “een-laatste-groet-ondergrond”? In het eerste geval is het uw kiststuk voor de overledene; in het tweede geval plaatsen bezoekers van de uitvaart hun meegenomen bloem in de glazen vaasjes. Hoe u het ook ziet, het arrangement is uitvoerbaar in alle kleuren en valt op door z’n luchtigheid. Ook is deze beschikbaar als “laatste groet ondergrond”, wat inhoudt dat het arrangement exclusief bloemen maar met het decoratiegroen wordt geleverd. In dat geval plaatsen bezoekers van de uitvaart hun persoonlijke bloem in de glazen vaasjes. Alle bezoekers dragen dan met hun zelf meegenomen bloem bij aan het kistarrangement voor de overledene… De glazen sierondergrond ontvangt u in bruikleen. De ondergrond bestaat uit twee gelijke delen. Bent u op zoek naar ander rouwwerk? Wij creëren op maat Rouwwerk in Rotterdam.

Bestelnummer: KLEUR 04

faant

In dit arrangement is de vanda-orchidee aangevuld met calla’s en paarse lisianthus. De Vanda-orchidee is ook beschikbaar in het wit en hard roze.. Door de ranke- & langwerpige opmaak van het arrangement wordt een chique en eigentijdse uitstraling gecreëerd. Voor inspiratie over modern bloemwerk klik hier. Overweegt u een (bedrukt) rouwlint? Denk dan eens aan hard-paars. U bereikt dan een zeer goede match met de paarse Vanda’s in het stuk. Maar natuurlijk kan er veel meer; kijkt u hiervoor even bij “rouwlint”; u treft hier een reuzenkeuze aan linten.

294,50

Bestelnummer: BLOOM 04

ruiq

Dit is de hippe steekwijze van dit moment! De één noemt het ‘plukboeket’; de ander ‘bloemon stijl’, en weer een ander ‘veldboeket’. Hoe de benaming ook is, de wezenskenmerken van deze stijl zijn vier zaken; veel diepte- en hoogteverschillen in de steekwijze, veel bloemsoorten in kleine aantallen, weinig verwerking van groen en het verrassingseffect voor de besteller. “Valt” u voor de overvloed van dit stuk? Maar wilt u een arrangement voor naast de kist? Overweeg dan de biedermeier met een doorsnede van 55 cm. Overweegt u een (bedrukt) rouwlint? Denk dan eens aan “Helder geel”. U bereikt dan een zeer goede match met de zonnebloemen in het stuk. Maar natuurlijk kan er veel meer; kijkt u hiervoor even bij “rouwlint”; u treft hier een reuzenkeuze aan linten.

Bestelnummer: Klassiek 45

vol

Hoe rond kan een biedermeier zijn? Beleef de unieke rouwbiedermeier uit witte rozen. De opvalwaarde van dit klassieke rouwboeket is, juist door de balvorm, heel groot. Ook door de verwerking van veel rozen “Avelanche” zal dit arrangement zeer gewaardeerd worden. Voor plaatsing naast de kist adviseren wij de biedermeiervorm (55 cm); voor plaatsing op de kist (familiestuk) adviseren wij de langwerpige vorm (112 cm). Overweegt u een (bedrukt) rouwlint? Denk dan eens aan appelgroen. U bereikt dan een zeer goede match met het frisse groen in het stuk. Maar natuurlijk kan er veel meer; kijkt u hiervoor even bij “rouwlint”; u treft hier een reuzenkeuze aan linten.

Bestelnummer: CLASS 06

beelt

Hoe rond is rond bedoeld? Beleef de unieke rouwbiedermeier uit gemengde witte boemen. De opvalwaarde van dit klassieke rouwboeket is, juist door de balvorm, heel groot. De bloemrijke uitstaling wordt bereikt door verwerking van meer dan 100 bloemen in dit rouwarrangement (bij Ø 55 cm). Voor plaatsing naast de kist adviseren wij de biedermeiervorm (Ø 55 cm); voor plaatsing op de kist (familiestuk) adviseren wij de langwerpige vorm (112 cm). Overweegt u een (bedrukt) rouwlint? Denk dan eens aan appelgroen. U bereikt dan een zeer goede match met het frisse groen in het stuk. Maar natuurlijk kan er veel meer; kijkt u hiervoor even bij “rouwlint”; u treft hier een reuzenkeuze aan linten.

Bestelnummer: Modern 15

droom

Hoe puur kan de uitstraling van een rouwboeket zijn? De orchideeën liggen op een bedje van asparagus welke gestoken is in een schorsje; het schorsje is decoratief omwikkeld met een naturel lintje. De besteller van dit arrangementje kiest voor goede smaak, smetteloos wit en een meer dan lief gebaar… Voor meer inspiratie over de Orchidee kunt u hier klikken. Overweegt u een (bedrukt) rouwlint? Denk dan eens aan donkergroen. U bereikt dan een zeer goede match met de groene asparagus. Maar natuurlijk kan er veel meer; kijkt u hiervoor even bij “rouwlint”; u treft hier een reuzenkeuze aan linten.

Bestelnummer: CLASS 03

luxx

Eigentijds en klassiek… Klassiek in de zin van de opmaak en de klassieke zilverkleurige vazen en kandelaren; eigentijds door de vele “opties”. De rouwbloemist biedt aan; de nabestaande kiest wat wel en wat niet. Maar het kan natuurlijk nog persoonlijker. Met bloemen kun je immers eindeloos variëren. Voor degene die met ons wil reflecteren over andere uitvoeringen zijn wij telefonisch “at your service” 7 dagen per week; een rasechte uitvaartbloemist staat u te woord… Overweegt u een (bedrukt) rouwlint? Denk dan eens aan lichtgroen. U bereikt dan een zeer goede match met de vele lichte tinten in het stuk. Maar natuurlijk kan er veel meer; kijkt u hiervoor even bij “rouwlint”; u treft hier een reuzenkeuze aan linten. De vazen en kandelaren worden in bruikleen uitgeleverd; deze halen wij na de uitvaart weer retour; dit is de reden dat we het graag telefonisch met u bespreken. Belt u ons?

Bestelnummer: BLOOM 07

pluque

Dit is de hippe steekwijze van dit moment! De één noemt het ‘plukboeket’; de ander ‘bloemon stijl’, en weer een ander ‘veldboeket’. Hoe de benaming ook is, de wezenskenmerken van deze stijl zijn vier zaken; veel diepte- en hoogteverschillen in de steekwijze, veel bloemsoorten in kleine aantallen, weinig verwerking van groen en het verrassingseffect voor de besteller. Vanwege dit verrassingseffect kiezen wij deels de bloemsoorten om te komen tot een optimale compositie; daagt u ons uit voor puur vakmanschap? Overweegt u een (bedrukt) rouwlint? Denk dan eens aan “fuchsia roze”. U bereikt dan een zeer goede match met de bonte kleuren in het stuk. Maar natuurlijk kan er veel meer; kijkt u hiervoor even bij “rouwlint”; u treft hier een reuzenkeuze aan linten voor ons rouwboeket.