Bestelnummer: Unique 33

denn

228,50

Puur, stoer, ongerept, authentiek; dit zijn steekwoorden die u wellicht kunt onderschrijven bij het zien van deze kistversiering.
Het arrangement is geplaatst op een ‘mat’ van berkenstammen. Deze berkenstammen ondergrond creëert de verbinding met de kist; op deze sierondergrond wordt het arrangement geplaatst.
Ziet u de hagelwitte lisianthus? Ziet u de agapanthussen en de snijbloem Kalanchoë? Echter ook de Ornitogalum zal niet ontbreken in dit meesterstuk.

De ‘sierondergrond-van-berkenstammen’ ontvangt u in bruikleen; deze nemen wij na de uitvaart weer retour.

Dit is een echt seizoensarrangement. Echter ook buiten het seizoen lukt het om het karakter van dit stuk te bewaren met andere bloemsoorten. Weten wat er (niet) kan ? Zeven dagen per week treft u een rasechte uitvaartbloemist aan de telefoon; 010 467 92 74

Overweegt u een (bedrukt) rouwlint? Denk dan eens Taupe. U bereikt dan een zeer goede match met de denneappels en berkenstammetjes in het stuk. Maar natuurlijk kan er veel meer; kijkt u hiervoor even bij “rouwlint”; u treft hier een reuzenkeuze aan linten.

Ferdinand van Leeuwen
Meer weten over dit bloemwerk?

Mail of bel/chat vanaf 07:30 tot 19:30 7 dagen per week.

Dit product is niet bestelbaar via de webshop. Graag adviseren wij u persoonlijk. Lees hier waarom

Mail of bel/chat vanaf 07:30 tot 19:30 7 dagen per week.

het bezorggebied

Wij bezorgen in de volgende postcode gebieden

Wilt u zeker weten of we ook bij u bezorgen? Vul dan hieronder de eerste 4 cijfers van uw postcode in. Of kijk zelf in de lijst van postcodes waar wij bezorgen.

Advies nodig?

Stuur een e-mail naar info@uitvaartbloemistrotterdam.nl of bel/chat met één van onze bloemspecialisten vanaf 07:30 tot 19:30 7 dagen per week.