Uitmuntende service

4.9
Gebaseerd op 539 beoordelingen
powered by Google
js_loader

100% Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over onze service? 100% uw geld terug. Beloofd.

Complete aandacht

7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Het verschil

Enerzijds kunnen we het zoeken in de strakke lijnen. Klassieke rouwboeketten zijn organischer van vorm en de bloemen zitten gemengd in het arrangement.

Plukbloemen

Weelderige veldbloemen

Ziet u dit ‘rouwboeket’? Door de strakke lijnen en de unieke vormgeving is dit rouwboeket een prachtige eyecatcher. Opvallend en toch minimalistisch.

Anderzijds kunnen we moderne rouwbloemen ook benoemen door het verwerken van exclusievere bloemen. In bijgaand rouw bloemstuk treft u de Vanda-orchidee; een exclusieve rouwbloem in een exclusief tonend bloomon-rouwboeket

Een ander belangrijk onderscheid kun je maken in de ondergrond van de rouwbloemen. Bij een klassiek rouwstuk worden de bloemen in de regel gestoken op oase. In bijgaande afbeelding zijn de Gloriosa’s gebonden op een stronk op een ondergrond van hout. De ondergrond van hout wordt tevens benut als alternatief lint.

Ook kun je rouwbloemen bezien naar de milieubelasting welke zij opeisen. In dat geval is less altijd modern. Wat denkt u in die zin van enkele losse rozen op de kist?

Bekijk onze rouwbloemen

Wat zeker ook valt onder modern rouwbloemwerk zijn de plukboeketten of de Bloomonstijl. Deze lossere methode van rouwbloemen verwerken is helemaal hip. Of het nu in een veelvoud van kleuren is of Ton-sur-Ton, deze bloementrend is heeft ook haar vlucht genomen in ‘uitvaartwereld’.

Bekijk onze rouwbloemen

Wat vindt u van het plaatje van “kruisvorm anders”; modern in de zin dat het rouwboeket strak en in lijnen is opgestoken.

Op de rouwkaart staat in sommige gevallen de wens ‘neem 1 bloem mee’. In dit geval hebben wij een ondergrond ontwikkeld die hier zeer toepasselijk voor is. De meegebrachte ‘laatste eer bloemen‘ komen hier samen in een kist bedekkende deelbloemen ‘vaas’.