Uitmuntende service

4.9
Gebaseerd op 539 beoordelingen
powered by Google
js_loader

100% Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over onze service? 100% uw geld terug. Beloofd.

Complete aandacht

7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Van en voor kinderen

Laten we het eerst hebben over rouwboeketten ‘van kinderen’. Het gaat dan over rouwbloemen gegeven door een kind/baby aan een overledene. Wanneer opa of oma overlijdt is dit de natuurlijke weg. Wel merken we vaak dat dit veel doet met de ouders van het kind. Meer dan eens werd mij toevertrouwd dat het zien van het verdriet bij het kind zwaarder woog voor de ouder dan het eigen verdriet. Het kind zelf heeft vaak nog niet de woordenschat die nodig is om het verdriet te benoemen. In die zin kan het waardevol zijn om het kind een handeling te laten verrichten.

Lieflijk

Fijn en liefdevol

Wat dacht u van de vlieger? Alleen het bloemstuk spreekt al voor zich door haar uitstraling. Maar daarnaast is er ook nog het symbolische loslaten dat voor een kindje misschien ook duidelijk uitlegbaar is.

Ook bij de ballonnen volledig uit bloemen gemaakt is de symbolische waarde van het loslaten erg groot. Dit rouwwerk is speciaal met die gedachte in ons achterhoofd ontworpen.

Voor de al schrijvende kinderen hebben we het te-beschrijven-hartje-met bloementoef. Als de woorden er niet zijn kan tekenen natuurlijk ook!

Voor grote mensen kan geloof helend & troostend zijn. Voor kleine mensen kan een fantasietje dit zijn. Wat denkt u van de vlindertuin?

En ja, dan is er natuurlijk ook het beladen “voor kinderen”; bloemen voor de uitvaart van een kind. Gelukkig komt het weinig voor. Als het u echter treft zullen wij er meer dan buitengewone aandacht aan geven, dat is een belofte.