Uitmuntende service

4.9
Gebaseerd op 537 beoordelingen
powered by Google
js_loader

100% Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over onze service? 100% uw geld terug. Beloofd.

Complete aandacht

7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Herkenbaar

We zien ze veel staan in de vensterbanken, de phalaenopsis-orchidee als potplant. Sommige mensen zijn gekend vanwege hun vermogen om de geliefde phalaenopsis-plant steeds weer opnieuw “in bloei te trekken”.
Wat is het dan mooi om dezelfde bloemen te verwerken in het rouwstuk. Herkenbaarheid in combinatie met een ongekende luxe en veelvoud in kleurkeuze.

Warmte en luxe

De Orchidee bloemen

Juist daarom hebben wij een uitgebreide lijn ontwikkeld van rouwboeketten en rouwstukken van phalaenopsis-orchideeën. Hierbij kan er veel, denk aan kleuren, combinaties maar ook de combinatie met kaarslicht…
De combinatie van kaarslicht en orchideeën is er één van licht, warmte en luxe. Hiernaast ziet u hoe wij dit vertaald hebben naar rouwbloemen (lengte 180cm).

Helemaal koninklijk wordt het met de phalaenopsis-kandelaars. Deze zijn bedoeld om aan weerszijden van de kist te plaatsen. Wij noemen dit arrangement “Vorstelijk uitvaren”.  Ook hier is het toepassen van kaarslicht een extra die toevoegt aan de luxe uitstraling van de Orchidee.

Maar natuurlijk is er meer te kiezen. Wat dacht u van het benadrukken van het gevoel van verbondenheid tussen de generaties? Of wilt u juist uw verbondenheid met de overledene laten zien?

Hoe het ook is in uw geval, in tijden van rouw is er vaak meer binding met emoties, gevoelens, de overledene maar ook de nabestaanden. Families en vrienden die elkaar (soms na lange tijd) weer ontmoeten.
Juist daarom gun ik u de verbondenheid-uit-bloemen van harte!

En wat vindt u van bijgaand rouwarrangement. De combinatie van Orchideeën en een veelvoud van andere bloemen maken dat het een bloemrijke, lieflijke uitstraling krijgt. De twee verschillende soorten Orchideeën geven dit arrangement een luxe uitstraling.

Bekijk onze rouwbloemen

De phalaenopsis-orchidee is beschikbaar in de volgende kleurstellingen:

Wit
Wit met een lila hart: Red Lips
Lila
Roze

In dit Orchideeën rouwstuk zijn enkele van deze soorten verwerkt.

Bekijk onze rouwbloemen