Bestelnummer: Unique 10

waz

382,50

Had de overledene iets met kaarsjes? Misschien is dit kistarrangement dan de juiste keuze; het stuk uit hagelwitte phalaenopsis-orchideeën is uitgebreid met twee waxinehouders; deze zijn er aan beide zijden ‘tegenaan geschoven’. Voor meer inspiratie over de Orchidee kunt u hier klikken.

Het totaal-arrangement is bijna kistbedekkend (180 cm lengte). De twee waxinehouders ontvangt u in bruikleen; deze nemen wij na de uitvaart weer retour.

Overweegt u een (bedrukt) rouwlint? Denk dan eens aan een wit lint. U bereikt dan een zeer goede match met de witte orchideeën en dendrobiums in het stuk. Maar natuurlijk kan er veel meer; kijkt u hiervoor even bij “rouwlint”; u treft hier een reuzenkeuze aan linten.

Ferdinand van Leeuwen
Meer weten over dit bloemwerk?

Mail of bel/chat vanaf 07:30 tot 19:30 7 dagen per week.

  • Personaliseer uw rouwlint

    Speciaal voor u hebben wij een aantal lint tips geformuleerd

    Max: 62 karakters

  • Max: 62 karakters

  • Een persoonlijke boodschap

    Max: 300 karakters

Product

Opties

Totaal

Betalen via uitvaartbedrijf
het bezorggebied

Wij bezorgen in de volgende postcode gebieden

Wilt u zeker weten of we ook bij u bezorgen? Vul dan hieronder de eerste 4 cijfers van uw postcode in. Of kijk zelf in de lijst van postcodes waar wij bezorgen.

Advies nodig?

Stuur een e-mail naar info@uitvaartbloemistrotterdam.nl of bel/chat met één van onze bloemspecialisten vanaf 07:30 tot 19:30 7 dagen per week.