Uitmuntende service

4.9
Gebaseerd op 542 beoordelingen
powered by Google
js_loader

100% Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over onze service? 100% uw geld terug. Beloofd.

Complete aandacht

7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

010

Enige tijd geleden ging ik kijken bij de Rotterdam-marathon. Op een gegeven moment werden er Feyenoord liedjes “gedraaid”. Wat mij opviel was dat veel bezoekers van de marathon de liedjes zachtjes meezongen. Dit waren niet alleen voetbalsupporters maar ook mederotterdammers.

Rotterdam

Hand in hand met bloemen

Dit brengt me op het punt dat een club als Feyenoord een enorm bindmiddel voor Rotterdammers is. Als echte Rotterdamse Uitvaartbloemist moet je hier natuurlijk wat mee. Wat denkt u van het Feyenoord-logo als kistversiering?

Naast het logo zijn het ook vaak de kleuren van een bepaalde vereniging heel herkenbaar. Denk hier aan het rood van FEYENOORD, dit in combinatie met een ‘bal vorm’ als bloemstuk maakt de cirkel weer rond.

Doordat wij een zeer uitgebreid assortiment aan linten hebben en die ook zelf bedrukken, kunt u er ook voor kiezen de herkenbaarheid hieruit te halen. Denk hierbij aan de kleur van het lint, de kleur van de opdruk maar ook de tekst of het logo dat op linten gedrukt kan worden. Hiermee creëer je een mooie eenheid en behoud je rust in het complete plaatje.

Waar het hart vol van is loopt de mond van over. Terugkomend op mijn ervaring bij de Rotterdam-marathon is er dus van alles mogelijk. Natuurlijk mag u uw hart laten spreken middels rouwbloemen.