Bestelnummer: CLASS 10

trou

558,00

Een vaak beleefd gevoel bij  een overlijden is dat van “verbondenheid”. De nabestaanden zijn verenigd in hun gevoelens.

Juist daarom hebben wij de “verbondenheid uit rouwbloemen” vormgegeven. Vaak wordt het gezien als verbinding tussen de generaties; bijvoorbeeld een deel van de kinderen en een deel van de kleinkinderen. Ook wordt deze kistversiering wel gezien als verbondenheid tussen de overledene en de levenspartner.

Maar misschien waardeert u simpelweg de rijkdom aan orchideeën in dit kiststuk? Wij verwerken 100 hagelwitte phalaenopsis-sensation-white-bloemen in deze kistversiering. Voor meer inspiratie over de Orchidee kunt u hier klikken.

Overweegt u een (bedrukt) rouwlint? Denk dan eens aan wit. U bereikt dan een zeer goede match met de spierwitte orchideeën in het stuk. Maar natuurlijk kan er veel meer; kijkt u hiervoor even bij “rouwlint”; u treft hier een reuzenkeuze aan linten.

Ferdinand van Leeuwen
Meer weten over dit bloemwerk?

Mail of bel/chat vanaf 07:30 tot 19:30 7 dagen per week.

  • Personaliseer uw rouwlint

    Speciaal voor u hebben wij een aantal lint tips geformuleerd

    Max: 62 karakters

  • Max: 62 karakters

  • Een persoonlijke boodschap

    Max: 300 karakters

Product

Opties

Totaal

Betalen via uitvaartbedrijf
het bezorggebied

Wij bezorgen in de volgende postcode gebieden

Wilt u zeker weten of we ook bij u bezorgen? Vul dan hieronder de eerste 4 cijfers van uw postcode in. Of kijk zelf in de lijst van postcodes waar wij bezorgen.

Advies nodig?

Stuur een e-mail naar info@uitvaartbloemistrotterdam.nl of bel/chat met één van onze bloemspecialisten vanaf 07:30 tot 19:30 7 dagen per week.