Bestelnummer: Winter 11

doorsch

Vanaf 157,50

Had de overledene veel oog voor design? Bent u iemand die wil dat alles “klopt” bij de uitvaart? Zoekt u samenhang tussen het kiststuk en de decoraties naast de kist? Mag het seizoen (= winter) zichtbaar zijn in uw bloemkeuze? Wellicht is deze opvallende verschijning dan uw keuze.

Het arrangement bestaat uit de “glazen-kistplaat-met-vaasjes” en twee “glazen-sokkels-met-vaasjes”. Opvallend door de amaryllissen, opvallender door de glazen ondergrond, het opvallendst door de glazen (jawel, echt glas!) sokkels…

Met duurzaamheid in onze gedachten, ontvangt u de glazen ondergronden in bruikleen. Voor uw gemak halen we deze weer op na de uitvaart.

Overweegt u een (bedrukt) rouwlint? Denk dan eens aan taupé. U bereikt dan een zeer goede match met het winterse asparagus in het arrangement. Maar natuurlijk kan er veel meer; kijkt u hiervoor even bij “rouwlint”; u treft hier een reuzenkeuze aan linten.

Ferdinand van Leeuwen
Meer weten over dit bloemwerk?

Mail of bel/chat vanaf 07:30 tot 19:30 7 dagen per week.

Formaat

  • Personaliseer uw rouwlint

    Speciaal voor u hebben wij een aantal lint tips geformuleerd

    Max: 62 karakters

  • Max: 62 karakters

  • Een persoonlijke boodschap

    Max: 300 karakters

Product

Opties

Totaal

Betalen via uitvaartbedrijf
het bezorggebied

Wij bezorgen in de volgende postcode gebieden

Wilt u zeker weten of we ook bij u bezorgen? Vul dan hieronder de eerste 4 cijfers van uw postcode in. Of kijk zelf in de lijst van postcodes waar wij bezorgen.

Advies nodig?

Stuur een e-mail naar info@uitvaartbloemistrotterdam.nl of bel/chat met één van onze bloemspecialisten vanaf 07:30 tot 19:30 7 dagen per week.