Uitmuntende service

4.9
Gebaseerd op 542 beoordelingen
powered by Google
js_loader

100% Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over onze service? 100% uw geld terug. Beloofd.

Complete aandacht

7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

gloop (duurzaam)

  • Van het gemaakte bloemwerk mailen wij u foto's

Was de opmerking “Geef mij maar bloemen bij leven” van toepassing op de overledene? Of wellicht vindt u rouwbloemen al snel zonde van het geld? Of misschien is duurzaamheid voor u een belangrijk thema?

Wat uw overwegingen ook zijn, zeker is dat u ‘driedubbel-maximaal’ waarde voor uw geld gaat krijgen.

In de produktvideo ziet u klip-en-klaar hoe het werkt; Het kleinere arrangement (uit echte bloemen) is geplaatst in een méér-dan-volwaardig kistarrangement uit zijden-bloemen. Het ”natuurlijke”, kleinere arrangement blijft na de dienst bij uw dierbare; het zijden-gedeelte gaat retour naar de Uitvaartbloemist voor hergebruik: Zo handelt u duurzaam voor milieu & voor uw portemonnee….

Spreekt de duurzame gedachte u aan ? Kies dan voor ”hybride/duurzaam”.

Spreekt het arrangement u aan maar wilt u het geheel uit echte bloemen ? Kies dan voor ”uit echte bloemen”.                                        (het gehele stuk blijft dan achter bij uw dierbare)

Dit arrangement is alleen telefonisch bestelbaar. De reden is dat wij graag alles goed met u door willen spreken; denk hierbij o.m. aan de levering en het retour nemen van het zijden-gedeelte. Juist daarom zijn wij 7 dagen per week (7:30 – 19:30) bereikbaar, beschikbaar en dienstbaar….

 

Ferdinand van Leeuwen
Meer weten over dit bloemwerk?

Mail of bel/chat vanaf 07:30 tot 19:30 7 dagen per week.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Dit product is niet bestelbaar via de webshop. Graag adviseren wij u persoonlijk. Lees hier waarom

Mail of bel/chat vanaf 07:30 tot 19:30 7 dagen per week.

het bezorggebied

Wij bezorgen in de volgende postcode gebieden

Wilt u zeker weten of we ook bij u bezorgen? Vul dan hieronder de eerste 4 cijfers van uw postcode in. Of kijk zelf in de lijst van postcodes waar wij bezorgen.

Advies nodig?

Stuur een e-mail naar aandacht@uitvaartbloemistrotterdam.nl of bel/chat met één van onze bloemspecialisten vanaf 07:30 tot 07:30 7 dagen per week.