Bestelnummer: Vormen 33

lef

Vanaf 247,50

“Out-of-the-box” rouwbloemenarrangement; Out of the box door de kleurstelling; echter zeker ook door de presentatie van dit bloemenjuweel. Uw hart wordt verticaal gepresenteerd in een rouwbloemenhouder waarna het geheel wordt geplaatst op een sokkel; hierdoor wordt de totale hoogte van het arrangement 138 cm… Wat kunt u meer doen dan dit om uw liefde zichtbaar te laten zijn?

Spreken de harde geeltinten u aan? Uw ‘jaarrond’ zekerheden zijn de  orchideeën, de trosrozen, lisianthussen en santini’s.

Door plaatsing in de rouwbloemenhouder en op de sokkel (in bruikleen) wordt de hartvorm benadrukt en wordt het arrangement nog beter gepresenteerd.

Wilt u nog meer liefdevol vormgegeven rouwstukken zien, laat u zich dan hier inspireren.

Overweegt u een bedrukt rouwlint? In één van de afbeeldingen ziet u onze suggesties: lichtgroen, heldergeel en appelgroen. Maar natuurlijk kan er veel meer; kijkt u hiervoor even bij “rouwlint”; u treft hier een reuzenkeuze aan linten.

Ferdinand van Leeuwen
Meer weten over dit bloemwerk?

Mail of bel/chat vanaf 07:30 tot 19:30 7 dagen per week.

Formaat

  • Personaliseer uw rouwlint

    Speciaal voor u hebben wij een aantal lint tips geformuleerd

    Max: 62 karakters

  • Max: 62 karakters

  • Een persoonlijke boodschap

    Max: 300 karakters

Product

Opties

Totaal

Betalen via uitvaartbedrijf
het bezorggebied

Wij bezorgen in de volgende postcode gebieden

Wilt u zeker weten of we ook bij u bezorgen? Vul dan hieronder de eerste 4 cijfers van uw postcode in. Of kijk zelf in de lijst van postcodes waar wij bezorgen.

Advies nodig?

Stuur een e-mail naar info@uitvaartbloemistrotterdam.nl of bel/chat met één van onze bloemspecialisten vanaf 07:30 tot 19:30 7 dagen per week.