Bestelnummer: TROOP 07

quirr

725,00

Lengte 180 cm.

“Betreur het verlies” of “vier het leven”; vaak zijn dit de emoties bij uitvaartdiensten. De kistbedekkende bloemenslinger (180 cm lang!) lijkt een arrangement om “vier het leven” mee te symboliseren. De verrassende- en levenslustige bloemopbouw in combinatie met de vorm creëert een bloemen-levensloop waar de levenskracht vanaf spat! Door de korte steekwijze van de bloemen is de houdbaarheid van dit arrangement beter dan gemiddeld. Voor inspiratie over modern bloemwerk klik hier.

Overweegt u een (bedrukt) rouwlint? Denk dan eens aan hard-paars. U bereikt dan een zeer goede match met de paarse Vanda’s in het stuk. Maar natuurlijk kan er veel meer; kijkt u hiervoor even bij “rouwlint”; u treft hier een reuzenkeuze aan linten.

Ferdinand van Leeuwen
Meer weten over dit bloemwerk?

Mail of bel/chat vanaf 07:30 tot 19:30 7 dagen per week.

  • Personaliseer uw rouwlint

    Speciaal voor u hebben wij een aantal lint tips geformuleerd

    Max: 62 karakters

  • Max: 62 karakters

  • Een persoonlijke boodschap

    Max: 300 karakters

Product

Opties

Totaal

Betalen via uitvaartbedrijf
het bezorggebied

Wij bezorgen in de volgende postcode gebieden

Wilt u zeker weten of we ook bij u bezorgen? Vul dan hieronder de eerste 4 cijfers van uw postcode in. Of kijk zelf in de lijst van postcodes waar wij bezorgen.

Advies nodig?

Stuur een e-mail naar info@uitvaartbloemistrotterdam.nl of bel/chat met één van onze bloemspecialisten vanaf 07:30 tot 19:30 7 dagen per week.