Bestelnummer: Unique 02

ruw

675,00

Ziet u de twist naar de natuur vanwege de stronk? Of ziet u wellicht het gevoel van verbondenheid tussen de generaties door de drie bollen? Hoe u het ook ziet, dit kistarrangement is een enorme blikvanger door de zeer bijzondere presentatie. De stronk leveren wij in bruikleen; de bollen worden los geplaatst op de stronk.

Uitvaartsuggestie: dit arrangement is door de goede wateropname (kort “gestoken” bloemen) beter dan gemiddeld houdbaar. Heeft het meerwaarde voor u het na de uitvaart mee naar huis te nemen? Of misschien heeft u mensen in gedachten waarvoor een diepe buiging of een dikke dankjewel op z’n plaats is?

Overweegt u een (bedrukt) rouwlint? Denk dan eens aan fuchsia-roze. U bereikt dan een zeer goede match met de Vanda’s in het stuk. Maar natuurlijk kan er veel meer; kijkt u hiervoor even bij “rouwlint”; u treft hier een reuzenkeuze aan linten.

Ferdinand van Leeuwen
Meer weten over dit bloemwerk?

Bel 0800 0231819 of start een chatgesprek.

  • Personaliseer uw rouwlint

    Speciaal voor u hebben wij een aantal lint tips geformuleerd

    Max: 62 karakters

  • Max: 62 karakters

  • Een persoonlijke boodschap

    Max: 300 karakters

Product

Opties

Totaal

Betalen via uitvaartbedrijf
het bezorggebied

Wij bezorgen in de volgende postcode gebieden

Wilt u zeker weten of we ook bij u bezorgen? Vul dan hieronder de eerste 4 cijfers van uw postcode in. Of kijk zelf in de lijst van postcodes waar wij bezorgen.

Advies nodig?

Stuur een e-mail naar info@uitvaartbloemistrotterdam.nl of neem telefonisch contact op met één van onze bloemspecialisten via 0800 0231819.

Start een chat gesprek