Uitmuntende service

4.9
Gebaseerd op 539 beoordelingen
powered by Google
js_loader

100% Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over onze service? 100% uw geld terug. Beloofd.

Complete aandacht

7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

schat (duurzaam)

198,00

  • Van het gemaakte bloemwerk mailen wij u foto's

Bent u in voor duurzaamheid? Bent u in voor ‘doe maar normaal”? Is verbinding met de overledene wat u voelt? Is liefde wat u wilt laten zien?

Dan zijn deze verbonden harten uw aandacht meer dan waard…

Beleef het grote hart (Ø 55 cm); zie het ‘kleintje’ (Ø 20 cm) en ervaar de verbinding uit klimop-ranken. Bent u zich bewust van deze ultieme ‘verbondenheid-uit-rouwbloemen’?

Het grotere hart is (levensecht!) opgemaakt uit ZIJDEN-bloemen; het kleinere hartje bestaat uit zalmkleurige (echte) trosroosjes.

Het grotere hart gaat na de uitvaart retour voor hergebruik; het kleine hartje blijft bij de overledene.

Dit arrangement is alleen telefonisch bestelbaar. De reden is dat wij graag alles goed met u door willen spreken; denk hierbij o.m. aan de levering en het retour nemen van het zijden-gedeelte. Juist daarom zijn wij 7 dagen per week (7:30 – 19:30) bereikbaar, beschikbaar en dienstbaar….

 

 

Ferdinand van Leeuwen
Meer weten over dit bloemwerk?

Mail of bel/chat vanaf 07:30 tot 19:30 7 dagen per week.

Dit product is niet bestelbaar via de webshop. Graag adviseren wij u persoonlijk. Lees hier waarom

Mail of bel/chat vanaf 07:30 tot 19:30 7 dagen per week.

het bezorggebied

Wij bezorgen in de volgende postcode gebieden

Wilt u zeker weten of we ook bij u bezorgen? Vul dan hieronder de eerste 4 cijfers van uw postcode in. Of kijk zelf in de lijst van postcodes waar wij bezorgen.

UITSTEKEND
478 recensies op
bianca donker
bianca donker
dank voor de mooie bloemstukken die voor ons gemaakt zijn voor uitvaart van onze moeder. en de goede service om persoonlijk de stukken af te leveren.
jolanda
jolanda
Dankjewel voor het verzorgen van het mooie rouwboeket van vandaag .Wij konden het zelf niet uitzoeken omdat wij op vakantie in Spanje zijn.Van de nabestaanden hoorde ik ook dat het een prachtig boeket was.
Tamara Beeldsnijder
Tamara Beeldsnijder
Super goed geholpen. Ik kon alles op aftand goed regelen vragen en communiceren. Er werd snel gereageerd. Ik had een voorbeeld gestuurd maar het resultaat was keren zo mooi. Dank voor de goede en snelle hulp.
Ada Kelder
Ada Kelder
Geweldige service! Mooi boek mee gekregen . Ons anker met meerpaal was prachtig
Nanda
Nanda
Hele goede service, alles per telefoon besproken dus het was een kwestie van goed vertrouwen. Alles werd keurig op de mail gezet/ toegezonden , zodat je nog eens kon checken of dat alles bv. tekst die op de linten moesten komen etc. klopte. Ook zijn ze erg flexibel qua levering en werd het bloemstuk op tijd bezorgd. Wij hadden daar geen omkijken verder naar, heel fijn in zo'n hectische tijd! Toch 4 sterren vanwege de kwaliteit/ prijsverhouding. De kwaliteit van de bloemen was heel goed, de meerpaal en de touwen die wij erbij hadden "gehuurd" daar was ook niks op aan te merken. Weliswaar had ik een robuuster bloemstuk verwacht aangezien wij bijna €500-, voor dit stuk hebben betaald en dat is toch aardig wat geld.
R Dost
R Dost
Wat een prachtig boeket precies zoals vergelijkbaar op de website. Communicatie netjes verlopen. Wij zijn meer dan tevreden.
Janny Tijl
Janny Tijl
Prachtig rouwboeket voor de crematie van mijn schoonzus. De bloemen waren vers, goed verzorgd. Echt top !
Chava Limburg
Chava Limburg
Goede service en bloemen zien er top uit!
Dolly Metzelaar
Dolly Metzelaar
Het waren hele mooie bloemen met een mooi lint qua kleur en goed lettertype.

Advies nodig?

Stuur een e-mail naar info@uitvaartbloemistrotterdam.nl of bel/chat met één van onze bloemspecialisten vanaf 07:30 tot 07:30 7 dagen per week.