Bestelnummer: Unique 03

sier

Vanaf 124,50

Ziet u de geraffineerde kleurstelling in dit kiststuk? De combinatie van phalaenopsis Red Lips en de oud rose rozen is uniek en doordacht; het hartje van de orchidee combineert heel goed met de verwerkte  rozen. Voor een nog completere uitvaart bieden wij de bijpassende kandelaren aan. Voor meer inspiratie over de Orchidee kunt u hier klikken.

‘Übercompleet’ wordt het met een doordachte lintkeuze.  Denk eens aan fuchsia roze of oud roze (zie de afbeelding). U bereikt dan een zeer goede match met de harten van de RedLips orchideeën en de oud rose rozen in het stuk. Maar natuurlijk kan er veel meer; kijkt u hiervoor even bij “rouwlint”; u treft hier een reuzenkeuze aan linten voor uw rouwwerk.

Ferdinand van Leeuwen
Meer weten over dit bloemwerk?

Mail of bel/chat vanaf 07:30 tot 19:30 7 dagen per week.

Formaat

  • Personaliseer uw rouwlint

    Speciaal voor u hebben wij een aantal lint tips geformuleerd

    Max: 62 karakters

  • Max: 62 karakters

  • Een persoonlijke boodschap

    Max: 300 karakters

Product

Opties

Totaal

Betalen via uitvaartbedrijf
het bezorggebied

Wij bezorgen in de volgende postcode gebieden

Wilt u zeker weten of we ook bij u bezorgen? Vul dan hieronder de eerste 4 cijfers van uw postcode in. Of kijk zelf in de lijst van postcodes waar wij bezorgen.

Advies nodig?

Stuur een e-mail naar info@uitvaartbloemistrotterdam.nl of bel/chat met één van onze bloemspecialisten vanaf 07:30 tot 19:30 7 dagen per week.