Bestelnummer: Vormen 28

spirr

368,00

Uit meer dan 350 heel kleine rode roosjes is dit ohm-teken opgebouwd. Uw rouwbloemenkunstenaar zal uit deze bouwstenen het ohm teken “scheppen”. Om het geheel geweldig tot z’n recht te laten komen wordt dit rouwbloemenjuweel geboetseerd op een sierondergrond.

Door de sierondergrond wordt het arrangement nog beter gepresenteerd (schuin-naar-de-nabestaanden-toe). De sierondergrond ontvangt u in bruikleen.

Overweegt u een (bedrukt) rouwlint? Denk dan eens aan donkergroen. U heeft dan een mooi contrast met de rode roosjes waardoor de teksten duidelijk leesbaar zijn. Maar natuurlijk kan er veel meer; kijkt u hiervoor even bij “rouwlint”; u treft hier een reuzenkeuze aan linten. Ook is het mogelijk het Ohm teken op het lint te laten drukken.

Ferdinand van Leeuwen
Meer weten over dit bloemwerk?

Mail of bel/chat vanaf 07:30 tot 19:30 7 dagen per week.

  • Personaliseer uw rouwlint

    Speciaal voor u hebben wij een aantal lint tips geformuleerd

    Max: 62 karakters

  • Max: 62 karakters

  • Een persoonlijke boodschap

    Max: 300 karakters

Product

Opties

Totaal

Betalen via uitvaartbedrijf
het bezorggebied

Wij bezorgen in de volgende postcode gebieden

Wilt u zeker weten of we ook bij u bezorgen? Vul dan hieronder de eerste 4 cijfers van uw postcode in. Of kijk zelf in de lijst van postcodes waar wij bezorgen.

Advies nodig?

Stuur een e-mail naar info@uitvaartbloemistrotterdam.nl of bel/chat met één van onze bloemspecialisten vanaf 07:30 tot 19:30 7 dagen per week.