Bestelnummer: Klassiek 21

teint

Vanaf 372,50

Dit kiststuk is enerzijds ingetogen; anderzijds is het rouwarrangement opgemaakt uit een verrassende combinatie van bloemkleuren en -soorten. De rode vanda-orchidee in combinatie met oud-rose- en rode rozen, vermeerderd met de ‘gedekte’ gerbera’s maken dit arrangement een unieke compositie. Majestueus door de klassieke gemengde opmaak in combinatie met het moderne ranke model. Meer dan “geschikt” als volwaardig kistarrangement; meer dan “verrassend” door de ranke opbouw.

Overweegt u een (bedrukt) rouwlint? Denk dan eens aan bordeaux-rood. U bereikt dan een zeer goede match met de gedekte roodtinten in het stuk. Maar natuurlijk kan er veel meer; kijkt u hiervoor even bij “rouwlint”; u treft hier een reuzenkeuze aan linten.

Ferdinand van Leeuwen
Meer weten over dit bloemwerk?

Mail of bel/chat vanaf 07:30 tot 19:30 7 dagen per week.

Formaat

  • Personaliseer uw rouwlint

    Speciaal voor u hebben wij een aantal lint tips geformuleerd

    Max: 62 karakters

  • Max: 62 karakters

  • Een persoonlijke boodschap

    Max: 300 karakters

Product

Opties

Totaal

Betalen via uitvaartbedrijf
het bezorggebied

Wij bezorgen in de volgende postcode gebieden

Wilt u zeker weten of we ook bij u bezorgen? Vul dan hieronder de eerste 4 cijfers van uw postcode in. Of kijk zelf in de lijst van postcodes waar wij bezorgen.

Advies nodig?

Stuur een e-mail naar info@uitvaartbloemistrotterdam.nl of bel/chat met één van onze bloemspecialisten vanaf 07:30 tot 19:30 7 dagen per week.