Bestelnummer: Vormen 06

zinn

164,50

Dit rouwboeket in hartvorm is op de afbeelding klein en lieflijk (Ø 25 cm). Echter dit hartje kan, juist door z’n eenvoud, een enorme eyecatcher zijn. 120 kleinbloemige witte roosjes geven dit hartje een uitstraling van ‘miniluxe’.  Juist door het formaat (Ø 25 cm) ‘op-de-grote-kist’ is het misschien uw statement van “less is more”?

Wilt u nog meer rouwbloemenharten zien? Laat u zich dan hier inspireren.

Uitvaartsuggestie: dit rouwbloemenhart is door de goede wateropname beter dan gemiddeld houdbaar. Heeft u iemand in gedachten om na de uitvaart een ‘dikke dankjewel’ tegen te zeggen?  Of maakt u met deze gift een ‘diepe buiging’ voor iemand?

Overweegt u een (bedrukt) rouwlint? Denk dan eens aan appelgroen. U bereikt dan een zeer goede match met de roosjes in het stuk. Maar natuurlijk kan er veel meer; kijkt u hiervoor even bij “rouwlint”; u treft hier een reuzenkeuze aan linten.

Ferdinand van Leeuwen
Meer weten over dit bloemwerk?

Mail of bel/chat vanaf 07:30 tot 19:30 7 dagen per week.

  • Personaliseer uw rouwlint

    Speciaal voor u hebben wij een aantal lint tips geformuleerd

    Max: 62 karakters

  • Max: 62 karakters

  • Een persoonlijke boodschap

    Max: 300 karakters

Product

Opties

Totaal

Betalen via uitvaartbedrijf
het bezorggebied

Wij bezorgen in de volgende postcode gebieden

Wilt u zeker weten of we ook bij u bezorgen? Vul dan hieronder de eerste 4 cijfers van uw postcode in. Of kijk zelf in de lijst van postcodes waar wij bezorgen.

Advies nodig?

Stuur een e-mail naar info@uitvaartbloemistrotterdam.nl of bel/chat met één van onze bloemspecialisten vanaf 07:30 tot 19:30 7 dagen per week.