Bestelnummer: Zomer 10

zoom

Vanaf 258,50

Dit arrangement is met alle zintuigen te beleven…. Geur, kleur, bloemsoorten en modellering zijn ontwikkeld, gemaakt en beoordeeld door een echte “bloemenjuwelier”….

De keuze qua bloemsoorten is ‘s-zomers en optimistisch. Juist hierdoor hebben wij in andere seizoenen wat “bloemsoortenvrijheid” nodig om uw bloemensierraad te laten stralen. Dit wetende is uw zekerheid dat dit sierraad geen “13-in-een-dozijn-produkt-zal-zijn”…

Weten wat er (niet) kan op dit moment? Zeven dagen per week treft u een rasechte uitvaartbloemist aan de telefoon; 010 467 92 74

Overweegt u een (bedrukt) rouwlint? Denk dan eens aan lila paars. U bereikt dan een zeer goede match met de lila lathyrussen in het stuk. Maar natuurlijk kan er veel meer; kijkt u hiervoor even bij “rouwlint”; u treft hier een reuzenkeuze aan linten.

Ferdinand van Leeuwen
Meer weten over dit bloemwerk?

Mail of bel/chat vanaf 07:30 tot 19:30 7 dagen per week.

Formaat

  • Personaliseer uw rouwlint

    Speciaal voor u hebben wij een aantal lint tips geformuleerd

    Max: 62 karakters

  • Max: 62 karakters

  • Een persoonlijke boodschap

    Max: 300 karakters

Product

Opties

Totaal

Betalen via uitvaartbedrijf
het bezorggebied

Wij bezorgen in de volgende postcode gebieden

Wilt u zeker weten of we ook bij u bezorgen? Vul dan hieronder de eerste 4 cijfers van uw postcode in. Of kijk zelf in de lijst van postcodes waar wij bezorgen.

Advies nodig?

Stuur een e-mail naar info@uitvaartbloemistrotterdam.nl of bel/chat met één van onze bloemspecialisten vanaf 07:30 tot 19:30 7 dagen per week.