Uitmuntende service

4.9
Gebaseerd op 537 beoordelingen
powered by Google
js_loader

100% Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over onze service? 100% uw geld terug. Beloofd.

Complete aandacht

7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Verwerken en verbinden

Een ritueel kan eigenlijk van alles zijn. Maar de kern van elk ritueel komt hier op neer:

  • Je staat stil bij het moment
  • Je besteedt aandacht aan emoties en gevoelens
  • Je bepaalt je doel van het ritueel. Dit kan zijn loslaten, meer rust, iets afsluiten, herdenken etc.
  • Je voert symbolische handelingen uit

Mensen voeren al eeuwen lang rituelen uit in alle religies en culturen. Ze geven je dagelijks leven vastigheid maar ook iets moois. Daarom zijn kleine rituelen ook zo fijn. Ook kunnen ze je helpen om na een heftige gebeurtenis jezelf weer houvast te geven.

Een ritueel hoeft niet perse met kaarsen, wierook, edelstenen, etherische olie en andere attributen te worden uitgevoerd. Bij een ritueel gaat het veel meer om de intentie.

“Een laatste groet” ondergrond

Kistarrangement of meegenomen bloem?

Ziet u bijgaand arrangement als een kistarrangement? Of ziet u het als “een-laatste-groet-ondergrond”? In het eerste geval is het uw kiststuk voor de overledene; in het tweede geval plaatsen bezoekers van de uitvaart hun meegenomen bloem in de glazen vaasjes.

Hoe u het ook ziet, het arrangement is uitvoerbaar in alle kleuren en valt op door z’n luchtigheid. Ook is deze beschikbaar als “laatste groet ondergrond”, wat inhoudt dat het arrangement exclusief bloemen maar met het decoratiegroen wordt geleverd. In dat geval plaatsen bezoekers van de uitvaart hun persoonlijke bloem in de glazen vaasjes. Alle bezoekers dragen dan met hun zelf meegenomen bloem bij aan het kistarrangement voor de overledene…

Bekijk onze rouwbloemen

Met deze prachtige ‘Bloemon’ combinatie zijn er meerdere opties mogelijk:

  • Als ”modern opgemaakte decoratievaas in BLOEMON style” aangevuld met 20 PLUKBLOEMEN om op de kist te leggen (incl. bruikleen sokkel & vazen).
  • Als modern opgemaakte decoratievaas voor naast de kist (incl. bruikleen sokkel & vazen).
  • Als “laatste groet ondergrond” (met alleen decoratiegroen opgemaakt – incl. bruikleen sokkel & vazen). In dit geval plaatsen de bezoekers van de uitvaart een meegenomen bloem hierin.
Bekijk onze rouwbloemen

Had de overledene iets met kaarsjes? Misschien is dit kistarrangement dan de juiste keuze; het stuk uit hagelwitte phalaenopsis-orchideeën is uitgebreid met twee waxinehouders; deze zijn er aan beide zijden ‘tegenaan geschoven’. Voor meer inspiratie over de Orchidee kunt u hier klikken.

Bekijk onze rouwbloemen

‘Samen-met-elkaar’. Samen het leven vieren. Samen zijn, samen doen, samen leven, samen zitten, samen staan, samen schrijven, samen werken, luidruchtig samen zijn en samen stil zijn, samen oud en samen jong.

Bouwt u samen met andere gevers aan dit arrangement uit meerdere delen? Natuurlijk is het aantal delen door u te bepalen; en natuurlijk is het aantal mee te nemen ‘gedenkdelen’ ook aan u.

Vooraf belast u uzelf met wat ‘huiswerk’ over het hoe vorm te geven; tijdens de uitvaart is er de ‘samen-symboliek’; na de uitvaart heeft u een fantastische zéér persoonlijke herinnering

Bekijk onze rouwbloemen

De cyclus van de maan wordt gezien als een natuurlijke cyclus van opbouw, groei, volle bloei, dan weer afbouwen en loslaten.

Bekijk onze rouwbloemen

Had de overledene veel oog voor design? Bent u iemand die wil dat alles “klopt” bij de uitvaart? Zoekt u samenhang tussen het kiststuk en de decoraties naast de kist? Mag het seizoen (= winter) zichtbaar zijn in uw bloemkeuze? Wellicht is deze opvallende verschijning dan uw keuze.

Het arrangement bestaat uit de “glazen-kistplaat-met-vaasjes” en twee “glazen-sokkels-met-vaasjes”. Opvallend door de amaryllissen, opvallender door de glazen ondergrond, het opvallendst door de glazen (jawel, echt glas) sokkels!

Met duurzaamheid in onze gedachten, ontvangt u de glazen ondergronden in bruikleen. Voor uw gemak halen we deze weer op na de uitvaart.

Bekijk onze rouwbloemen

Met “omarmen met bloemen” wordt de overledene omarmd met bloemen. Deze onderbroken cirkel van rouwbloemwerk is speciaal- en uniek in zijn vorm. Dit stuk hangt dus af aan beide zijden van de baar. Wanneer een andere vorm gewenst is past het arrangement “zich moeiteloos aan”. Kijkt u hiervoor even naar de produktvideo?

Overweegt u een (bedrukt) rouwlint? Denk dan eens aan bordeaux rood. U bereikt dan een zeer goede match met de rode gerbera’s en rozen in het stuk. Maar natuurlijk kan er veel meer; kijkt u hiervoor even bij “rouwlint“; u treft hier een reuzenkeuze aan linten.

Bekijk onze rouwbloemen